GELATO ITALIANO

Că element de noutate, începând cu anul 2014 laboratorul nostru a început să producă și înghețată artizanală, adică înghețată de casă sau gelato după cum o numesc italienii. Dotați cu o mașină de înghețată italiană și cu rețetele gelatierilor italieni, am redescoperit înghețata de bună calitate.

RĂSFAŢĂ-ŢI POFTELE!

La umbră terasei străjuită de mesteceni și înconjurată de o vegetație abundentă, într-o zona centrală, dar ferită de zgomot și praf, într-o zi toridă de vară, puteți savura atât inghețatele de ciocolată, vanilie, fructe și fistic, cât și sorbeturile din fructe de sezon și citrice. Toate ingredientele folosite pentru rețetele de înghețată sunt naturale, fără conservanți, corectori de culoare și arome artificiale.

gelato italiano – marca burg kaffe

CEL MAI BUN CANDY BAR DIN SIGHIȘOARA

pregătește-ți evenimentul

Fine Dining experience

La cofetăria Burg Kaffe puteţi alege dintr-o gamă largă de produse de patiserie

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Prăjituri

La cofetăria Burg Kaffe vă aşteptăm cu un sortiment variat de prăjituri produse în laboratorul propriu. Toate produsele de patiserie sunt realizate din ingrediente naturale şi veţi fi încântaţi de gustul şi calitatea acestora.

Realizăm la comandă produse de patiserie pentru orice ocazie sau eveniment.

Torturi

Torturile ne încântă nu doar prin gust ci și prin aspect, iar ingredientele de calitate sunt piesa de baza pentru un tort cu adevărat reușit.

Un tort pentru fiecare ocazie!
Există nenumărate combinații delicioase capabile să satisfacă chiar și cele mai exigente gusturi, iar la Burg Kaffe vă propunem torturi care sigur vă vor fi pe plac.

Gelaterie

Ca element de noutate, începând din 2014 laboratorul nostru a început să producă și înghețată artizanală, adică înghețată de casă sau gelato după cum o numesc italienii.

Dotați cu o mașină de înghețată italiană
și cu rețetele gelatierilor italieni,
am redescoperit
înghețata de bună calitate.

pentru cel mai bun gelato italiano din sighișoara