burg kaffe

Strada Octavian Goga 11, Sighișoara 545400
Tel. 0731 374 779

alege-ti tortul preferat

formular comandă

Nume/Prenume (obligatoriu)

Comanda se validează doar în momentul în care primiți un mail de confirmare de la Burg Kafe. Termenul de finalizare a comenzilor este de minim 3 zile lucrătoare. Mulțumim!

burg kaffe Kaufland

Strada Stadionului 1, Sighișoara 545400
Tel. 0723 699 268

CANDY BAR la BURG KAFFE

Urmează să trăiești cea mai frumoasă zi din viața ta? Lasă candy barul în mâna specialiștilor noștrii care vor fi atenți la fiecare detaliu pentru realizarea unui design cât mai creativ și special pentru dumneavoastră.

CANDY BAR

Prăjituri

La cofetăria Burg Kaffe vă aşteptăm cu un sortiment variat de prăjituri produse în laboratorul propriu. Toate produsele de patiserie sunt realizate din ingrediente naturale şi veţi fi încântaţi de gustul şi calitatea acestora.

Realizăm la comandă produse de patiserie pentru orice ocazie sau eveniment.

Torturi

Torturile ne încântă nu doar prin gust ci și prin aspect, iar ingredientele de calitate sunt piesa de baza pentru un tort cu adevărat reușit.

Un tort pentru fiecare ocazie!
Există nenumărate combinații delicioase capabile să satisfacă chiar și cele mai exigente gusturi, iar la Burg Kaffe vă propunem torturi care sigur vă vor fi pe plac.

Gelaterie

Ca element de noutate, începând din 2014 laboratorul nostru a început să producă și înghețată artizanală, adică înghețată de casă sau gelato după cum o numesc italienii.

Dotați cu o mașină de înghețată italiană
și cu rețetele gelatierilor italieni,
am redescoperit
înghețata de bună calitate.